Exklusiv hundmat för den urbana storstadsbon

Priority tog fram en förpackningslösning för Wonderboo med fokus på småhundsägaren med ett aktivt liv. Det var viktigt att förpackningen var praktisk och fick plats i en handväska, och att hundens måltid alltid ska kunna serveras med vatten. Därför blev resultatet en förpackning som i sig är en matskål, och plastbehållaren fungerar som en vattenskål.

Wonderboo är ett hundmatsföretag för den urbana hundägaren. Småhundar är vanligare bland stadsbor med en aktiv livsstil och de behöver hundmat i en förpackning som inte fanns på marknaden. Praktisk i både funktion och storlek. Wonderboo ville också ta fram hundmat som var fri från olika tillsatser och ingredienser som är direkt farliga för hunden. Resultatet är hundmat som är producerad med ekologiska råvaror från lokala odlare tillagade på ett sätt som bevarar all viktig näring. Med flaggskeppsbutiker i Sverige, Storbritannien, Frankrike och Spanien sker den största delen av försäljningen på webben genom en prenumerationstjänst.

Priority var involverade i framtagningen av varumärket från början. Vi tog fram namn och logotyp och själva förpackningen med all funktionalitet. Priority arbetade nära företagets grundare för att förverkliga visionen om ett premium hundmatskoncept som erbjuder portionsförpackad hundmat av högsta kvalitet.

Designens syfte är att skapa ett nytt segment inom hundmatsmarknaden. Bort från 40 liters-säckarna till en mer praktisk förpackning med en design som andas lyx. Själva designen höjer produktens känsla av kvalitet. Ett rent formspråk på förpackningen i klara färger med minimalistisk design på omslaget i guldfolie. När du köper Wonderboo till din hund, köper du en present till människans bästa vän.