Hela fastighetsmarknaden i en aktie

Fastator är ett börsnoterat investmentbolag specialiserat på fastighetssektorn. Sedan 2015 är Priority fullserviceleverantör av Fastators kommunikation. Vi fungerar som bolagets externa kommunikationsavdelning och hanterar allt från IR-frågor och finansiell rapportering till PR, marknadskommunikation, sociala medier och hemsida. Därtill står Priority bakom Fastators grafiska profil.

Fastator önskade ta tydligare visuell plats och att deras grafiska identitet skulle förmedla företagets ambitioner och profil. Priority tog i nära samverkan med kunden fram en profil som andades seriositet, men samtidigt hade en lekfullhet som illustrerade att de är ett annorlunda bolag med ett unikt erbjudande.

Profilen är vid första anblick seriös och lågmäld, men är uppbyggd av komponenter som bidrar till en modern identitet som skiljer sig från det gängse uttrycket i branschen. Den gula färgen och bokstaven ”R” symboliserar att Fastator är ett företag inom fastighetssektorn som gör saker på sitt sätt. Bokstaven används som ett grafiskt element i allt från visitkort till event där den reproducerats i 3D.
Årsredovisning för 2016
Årsredovisning för 2015