Vi är snabbfotade, har högt i tak och lever efter devisen att den bästa idén vinner. Hos oss uppmuntras du tidigt att ta stort ansvar och utmana både dig själv och kunden, oavsett om du är praktikant eller seniorkonsult. Våra affärskonsulter, kommunikationsstrateger och formgivare arbetar i gemensamma projektteam och vi har stor respekt för varandras yrkesroller och kompetenser. Vi som jobbar här representerar en stor bredd av erfarenheter och bakgrunder men förenas i ett gemensamt intresse för samhällsfrågor och affärsutveckling.

Vilken profil vi söker

Affärsstrategi & kommunikation

Som kommunikations- och affärsstrateg på Priority har du en bakgrund inom management consulting, PR, politik, varumärkesstrategi och/eller media. Höga krav kommer att ställas på dig i form av att vara självgående, skapande, ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och en förståelse för kvantitativ analys. Du har åtminstone en Bachelorexamen inom ekonomi, statsvetenskap eller journalistik. Utöver din utbildning har du ett genuint intresse för näringsliv och affärer, politik, kultur och samhällsutveckling. 

Design

Som formgivare har du en gedigen utbildning inom grafisk design och en god förståelse för designlogik och strategi. Du är mångfacetterad, med stark känsla för detaljer i ditt uttryck, och är lika bekväm med att arbeta med papper och penna som i Photoshop eller med fysiska 3D-modeller. Du har gedigen kunskap i Creative Suite, WordPress och Office och god förståelse för digitala kanaler.


Låter det som något för dig? Välkommen med ditt CV till apply@prioritygroup.se