Priority växer och möter 2019 med breddad partnerkrets

Angelica Stebrant, Carl Jensfelt och Jan Vana har utsetts till nya partners i Priority. Alla tre är idag verksamma i bolaget och representerar marknadsledande internationell specialistkompetens inom varumärkesutveckling, public affairs och design.

”Nu tar vi ytterligare ett stort steg genom att utse tre nya partners. Just nu växer vi snabbt. Angelica, Carl och Jan representerar tre områden som är viktiga för våra kunder.”, säger Erik Tillberg, vd och grundare till Priority Group.

Angelica Stebrant är sedan tidigare Client Director på Priority med spetskompetens inom produktutveckling, marknadskommunikation och varumärkesutveckling. Angelica är en driven projektledare inom stora och internationella projekt. Tidigare har hon bland annat haft roller som Head of Global Brand & Communication på BabyBjörn samt ledande positioner inom kommunikation och marknadsföring på SCA och Marsh & McLennan, i både Stockholm och New York. Angelica är civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg.

Carl Jensfelt är sedan tidigare seniorkonsult på Priority med särskild inriktning mot Public Affairs och Public Relations. Carl har stor erfarenhet av att hjälpa kunder navigera på regulatoriskt styrda marknader och med opinionsbildning i alla typer av kanaler. Med ett förflutet inom musikbranschen har Carl Jensfelt idag även särskild kompetens inom fastighetssektorn samt inom spel- och underhållningsbranscherna. Carl har en masterexamen i statsvetenskap från Stockholms Universitet.

Jan Vana är sedan tidigare Executive Creative Director på Priority och leder företagets designteam. Jan är en flerfaldigt prisbelönt designer med såväl svenska som internationella utmärkelser. Med nitton års erfarenhet inom kommersiell varumärkesdesign har Jan arbetat med alltifrån internationella premiumvarumärken till B2B och breda konsumentvarumärken. Jan är särskilt känd för sina designkonceptlösningar som förenar höga uppmärksamhetsvärden med dokumenterad kommersiell framgång. Jan har en magisterexamen från HDK vid Göteborgs Universitet.

”Vi på Priority ser tillsammans med våra nya partners fram emot att fortsätta bidra till förändringen av konsult- och byråmarknaden. Tvärdisciplinär förståelse  av kommersiella och kommunikativa utmaningar och kombinationen av kreativitet och analys är essentiell för våra uppdragsgivare när affärslandskapet förändras”, säger Erik Tillberg, vd.

För frågor om rekryteringen och Prioritys verksamhet kontakta gärna Prioritys vd Erik Tillberg på 070 307 71 82 alt. erik.tillberg@prioritygroup.se