Priority söker seniora varumärkes- och kommunikationskonsulter

Vill du driva komplexa varumärkesprojekt för tongivande nordiska och internationella företag? Är du en leveranssäker projektledare som blomstrar i en entreprenöriell miljö?

Priority växer och söker nu skickliga seniora konsulter med erfarenhet av projektledning, med inriktning mot kommunikation, varumärkesutveckling och/eller PR.

Priority är en prisbelönt affärsutvecklings- och varumärkesbyrå som stödjer ledningar och styrelser i att utveckla konkurrenskraftiga verksamheter och varumärken med hjälp av affärsanalys, kommunikation och design. Vi kombinerar konsultföretagets affärskunnande med den kreativa byråns förmåga att skapa effektiva budskap, attraktiva koncept och starka kundupplevelser i fysiska och digitala format.

 

VAD KOMMER DU ATT FÅ GÖRA?

Hos oss får du arbeta i en snabbrörlig miljö med varierande kundprojekt. Du blir en del av ett nyskapande byråerbjudande där konsulter och designers jobbar tillsammans för att stödja våra kunder att utveckla sina verksamheter hela vägen från initial analys till implementering. Bland våra kunder finns såväl unga techbolag som offentliga verksamheter, internationella börsjättar och några av Sveriges största varumärken.

Som senior konsult inom varumärke och kommunikation kommer du att få:

  • Projektleda, genomföra och följa upp en rad olika typer av större och mindre kommunikationsuppdrag – allt från utveckling av varumärkesstrategier till investerarpresentationer, marknadskampanjer och film.
  • Ansvara för kundkontakt och rådgivning till uppdragsgivare på toppnivå inom näringslivet
  • Utveckla idéer och koncept samt paketera och kommunicera dessa mot kund
  • Kombinera strategiskt och operativt kommunikationsarbete

 

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har 5-7 års relevant erfarenhet inom varumärkesstrategi, PR, marknadskommunikation eller management consulting. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva större varumärkesrelaterade projekt mot kund och känner dig trygg i att hantera krävande uppdragsgivare på lednings- och styrelsenivå.

Du som söker är mycket skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift och har god känsla för paketering i text, bild och form. Erfarenhet av finansiell kommunikation är meriterande men inget krav. Vana och intresse för digital kommunikation är också ett plus.

Som person är du kreativ, självgående, lösningsorienterad och trivs i en snabbfotad och entreprenöriell miljö där nyfikenhet och egna initiativ värderas högt. Precis som vi har du ett genuint samhällsintresse och förståelse för drivkrafterna inom näringsliv, politik och kultur.

Du har åtminstone en kandidatexamen inom ekonomi, statsvetenskap eller närliggande ämnesområde, från ett välrenommerat universitet. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

 

INTRESSERAD?

Skicka din ansökan senast den 10 juni inklusive CV och personligt brev till apply@prioritygroup.se med ämnesraden ”Varumärkeskonsult”. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

För att underlätta i urvalsprocessen, vänligen döp bifogade dokument (.doc eller .pdf) efter standarden ”[Namn] – [CV/Coverletter]”.