Priority söker seniora Public Affairs- och kommunikationskonsulter

Vill du arbeta med samhällsrelationer och kommunikation på en av Sveriges ledande konsultbyråer? Priority söker nu konsulter inom Public Affairs och samhällskommunikation.

Priority växer och nu söker vi skickliga seniora konsulter med erfarenhet av samhällskommunikation, Public Affairs, PR och/eller politik.

Priority är en prisbelönt varumärkesbyrå som stödjer ledningar och styrelser i att utveckla konkurrenskraftiga verksamheter och varumärken med hjälp av affärsanalys, kommunikation och design. Vi kombinerar konsultföretagets affärskunnande med den kreativa byråns förmåga att skapa effektiva budskap, attraktiva koncept och starka kundupplevelser i fysiska och digitala format.

VAD KOMMER DU ATT FÅ GÖRA?

Hos oss får du arbeta i en snabbrörlig miljö med varierande och komplexa kundprojekt. Du blir en del av ett nyskapande byråerbjudande där konsulter och designers jobbar tillsammans för att stödja våra kunder att utveckla sina verksamheter hela vägen från initial analys till implementering. Bland våra kunder finns unga techbolag såväl som offentliga verksamheter, internationella börsjättar och några av Sveriges största varumärken.

Som senior konsult på Priority kommer du att få:

  • Projektleda och delta i en mängd olika typer av kommunikationsuppdrag (Det kan handla om allt ifrån kommunikationsstrategier till samhällsanalys, påverkansprojekt och kampanjproduktion)
  • Utveckla idéer och koncept samt paketera och kommunicera dessa mot kund
  • Ansvara för kundkontakt med uppdragsgivare på toppnivå inom näringsliv och offentlig sektor

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har 5-10 års relevant erfarenhet inom Public Affairs, PR, politik, offentlig förvaltning eller annat område inom samhällssektorn. Du har dokumenterad erfarenhet av att driva påverkansprojekt och ett starkt kontaktnät inom det offentliga Sverige.

Du som söker är mycket skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du självgående, lösningsorienterad och trivs i en snabbfotad och entreprenöriell miljö där nyfikenhet och egna initiativ värderas högt. Precis som vi har du ett genuint samhällsintresse och förståelse för drivkrafterna inom näringsliv, politik och kultur.

Du har en akademisk examen inom ett samhällsvetenskapligt ämne, ekonomi, journalistik eller närliggande område från ett välrenommerat universitet.

INTRESSERAD?

Skicka ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 10 juni till apply@prioritygroup.se med ämnesraden ”PA-konsult”. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

För att underlätta i urvalsprocessen, vänligen döp bifogade dokument (.doc eller .pdf) efter standarden ”[Namn] – [CV/Coverletter]”.