Priority söker seniora konsulter inom affärsstrategi

Vill du driva kundprojekt inom affärsstrategi och påverka arbetet i några av Sveriges största företag? Är du analytisk, nyfiken och lösningsorienterad?

Vi växer och söker nu skickliga seniora konsulter med inriktning mot affärsstrategi som vill ingå i ett team av snabbfotade konsulter med ansvar för att ta fram analyser, insikter och strategier till våra kunder.

Priority är en prisbelönt affärsutvecklings- och varumärkesbyrå som stödjer ledningar och styrelser i att utveckla konkurrenskraftiga verksamheter och varumärken med hjälp av affärsanalys, kommunikation och design. Vi kombinerar konsultföretagets affärskunnande med den kreativa byråns förmåga att skapa effektiva budskap, attraktiva koncept och starka kundupplevelser i fysiska och digitala format.

VAD KOMMER DU ATT FÅ GÖRA?

Hos oss får du arbeta i en snabbrörlig miljö med varierande och komplexa kundprojekt. Du blir en del av ett nyskapande byråerbjudande där konsulter och designers jobbar tillsammans för att stödja våra kunder att utveckla sina verksamheter, hela vägen från initial analys till implementering. Bland våra uppdragsgivare finns start-ups, offentliga verksamheter, internationella börsjättar och några av Sveriges största varumärken.

Som senior konsult inom affärsstrategi kommer du att få:

  • Leda, utveckla och implementera strategiska utvecklingsprojekt
  • Ta fram analyser och utifrån dessa skapa underlag och presentationer till strategiska rekommendationer
  • Ansvara för kundkontakt med uppdragsgivare på toppnivå inom näringslivet
  • Kommunicera insikter och stödja beslutsfattare till mer datadrivna och insiktsfulla beslut

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet av strategi- och affärsutveckling med erfarenhet som managementkonsult i grunden. Du är skicklig på att hantera och tolka stora datamängder, har dokumenterad erfarenhet av att driva större affärsutvecklingsprojekt mot kund och känner dig trygg i att hantera krävande uppdragsgivare på lednings- och styrelsenivå.

Du är kreativ, självgående och gillar att jobba i en snabbfotad och entreprenöriell miljö där nyfikenhet och egna initiativ värderas högt. Precis som vi har du ett genuint samhälls- och affärsintresse och förståelse för drivkrafterna inom näringsliv, politik och kultur.
Du har åtminstone en kandidatexamen inom ekonomi eller närliggande ämnesområde från ett välrenommerat universitet. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

INTRESSERAD?

Skicka din ansökan senast den 10 juni inklusive CV och personligt brev till apply@prioritygroup.se. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. För att underlätta i urvalsprocessen, vänligen döp ditt mail ”Seniorkonsult affärsstrategi” och bifogade dokument (.doc eller .pdf) efter standarden ”[Namn] – [CV/Coverletter]”.