Priority söker: Originalare

Vi har många spännande projekt på gång och söker därför en originalare med erfarenhet av originalproduktion.

Tjänsten innebär att stödja vår designavdelning med genomförandet av våra originalproduktioner och du säkerställer originalens tekniska kvalitet och att de levereras i rätt tid. Dina arbetsuppgifter kan till exempel vara att göra kvalitetskontroller av materialet och att vid behov korrigera text och bild. Mer övergripande omsätter du skissidéer till färdigt original och publicering. Vi har ett stort nätverk av externa partners som du kommer ha daglig kontakt med.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att stödja vår CD och våra formgivare med originalproduktion av allt ifrån förpackningar till mallar i Office-paketet. Vi arbetar i team men samtidigt ska du kunna arbeta självständigt och lösa uppgifter på egen hand.

Som originalare kommer du att arbeta i en dynamisk och kreativ miljö i team med både juniora och seniora kollegor med varierande bakgrunder.

Personen vi söker

– Har relevant utbildning inom grafisk design.
– Har minst 4 års dokumenterad erfarenhet från liknande arbete på byrå i Sverige eller utomlands.
– Har gedigen kunskap i Creative Suite och Office. Med kännedom och förståelse för digitala kanaler.
– Är noggrann och med ett skarpt öga för detaljer.
– Är kreativ, nyfiken, ödmjuk, mångfacetterad och med ett tydligt intresse för de bakomliggande reglerna som ligger till grund för design och designsystem, vare sig det rör typografi eller tryckteknik.
– Flytande svenska och engelska i både tal och skrift.

Om Priority

Priority är en prisbelönt affärsutvecklings- och varumärkesbyrå. Vi kombinerar specialistkompetens inom affärsstrategi, kommunikation och design och stödjer styrelser och ledningar på toppnivå i näringslivet.

Hos oss får du arbeta i en snabbrörlig miljö med varierande och komplexa kundprojekt. Du blir en del av ett nyskapande byråerbjudande där konsulter och designers jobbar tillsammans för att stödja våra kunder att utveckla sina verksamheter hela vägen från initial analys till implementering.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan senast den 10 september inklusive CV och personligt brev till apply@prioritygroup.se med ämnesrad ”originalare”. Under september kommer vi löpande att kalla till intervjuer. Vi ser fram emot din ansökan!

För att underlätta i urvalsprocessen, vänligen döp bifogade dokument (.pdf) efter standarden ”[Namn] – [CV/personligt brev]”.