Priority söker kreativa affärs- och kommunikationskonsulter!

Vi växer och söker nu skickliga konsulter med inriktning mot affärsanalys, kommunikations- och varumärkesutveckling, public affairs och public relations.

Priority är en prisbelönt affärsutvecklings- och varumärkesbyrå. Vi kombinerar specialistkompetens inom affärsstrategi, kommunikation och design och stödjer styrelser och ledningar på toppnivå i näringslivet.

Hos oss får du arbeta i en snabbrörlig miljö med varierande och komplexa kundprojekt. Du blir en del av ett nyskapande byråerbjudande där konsulter och designers jobbar tillsammans för att stödja våra kunder att utveckla sina verksamheter hela vägen från initial analys till implementering.

 

Beroende på din profil så kommer du antingen att vara ansvarig för eller delta i arbete som: 

– Research och analys (kvalitativ och kvantitativ)
– Projektledning
– Idéutveckling, paketering och skapande av presentationer och annat kundmaterial
– Utveckling av redaktionellt innehåll i digitalt och print
– Strategisk opinionsbildning
– Pressbearbetning

 

VEM SÖKER VI?

Du har något eller några års relevant erfarenhet inom exempelvis management consulting, PR, politik, varumärkesstrategi och/eller media. Du har minst en kandidatexamen inom ekonomi, statsvetenskap eller närliggande ämnesområde, från ett välrenommerat universitet.

Du som söker har precis som vi ett genuint samhälls- och affärsintresse och förståelse för drivkrafterna inom näringsliv, politik och kultur. Du är kreativ, självgående och en mycket skicklig skribent. Du gillar att jobba i en snabbfotad och entreprenöriell miljö där nyfikenhet och egna initiativ värderas högt.

 

ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka din ansökan senast den 31 augusti inklusive CV och personligt brev till apply@prioritygroup.se. Under augusti och september kommer vi löpande att kalla till intervjuer. Vi ser fram emot din ansökan!

För att underlätta i urvalsprocessen, vänligen döp bifogade dokument (.pdf) efter standarden ”[Namn] – [CV/personligt brev]”.