Priority söker interns inom kommunikation & PR/PA

Nu söker vi interns inom kommunikation och PR/PA inför sommaren och hösten 2019!

Priority är en prisbelönt affärsutvecklings- och varumärkesbyrå som stödjer ledningar och styrelser i att utveckla konkurrenskraftiga verksamheter och varumärken med hjälp av affärsanalys, kommunikation och design. Vi kombinerar konsultföretagets affärskunnande med den kreativa byråns förmåga att skapa effektiva budskap, attraktiva koncept och starka kundupplevelser i fysiska och digitala format.

 

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är i slutet av din universitetsutbildning, är nyutexaminerad eller har något års arbetslivserfarenhet. Du har en utbildning i ekonomi, statsvetenskap, journalistik eller närliggande ämne, från ett välrenommerat universitet.

Som person är du kreativ, självgående och en mycket skicklig skribent som med lätthet rör dig mellan olika format och texttyper. Du trivs i en snabbfotad och entreprenöriell miljö där nyfikenhet och egna initiativ värderas högt.

Tidigare erfarenhet inom kommunikation och varumärke, t. ex. consulting, PR eller politik, är meriterande men inget krav. Viktigare är att du precis som vi har ett stort intresse och förståelse för drivkrafterna inom näringsliv, politik, kultur och samhälle, och ett driv att växa och utvecklas inom kommunikationsområdet.

 

VAD KOMMER DU ATT FÅ GÖRA?

Som intern blir du en viktig del i teamet och får arbeta tillsammans med våra konsulter och formgivare i varierande kundprojekt.

Beroende på din profil kommer du bland annat att få jobba med:

  • Utveckling av kommunikationsmaterial i digitalt & print, t. ex pressmeddelanden, redaktionella texter och film
  • Pressbearbetning och omvärldsbevakning
  • Research och analys (kvalitativ och kvantitativ)
  • Idéutveckling, paketering och skapande av presentationer och annat kundmaterial
  • Projektledning
  • Strategisk opinionsbildning

Våra internships är avlönade och löper på heltid från juni till augusti, möjlighet till förlängning. Start- och slutdatum är flexibelt.

 

ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka din ansökan senast den 10 juni inklusive CV och personligt brev till apply@prioritygroup.se. Vi kallar till intervjuer löpande och ser fram emot din ansökan!

För att underlätta i urvalsprocessen, vänligen döp bifogade dokument (.pdf) efter standarden ”[Namn] – [CV/personligt brev]”.