PRIORITY SÖKER AFFÄRSDRIVNA ANALYTIKER!

Vill du jobba med att ta fram datadrivna insikter och påverka arbetet i några av Nordens största företag? Är du analytisk, nyfiken och lösningsorienterad?

Vi växer och söker nu skickliga analytiker med inriktning mot research, data- och affärsanalys som vill ingå i ett team av snabbfotade konsulter med ansvar för att ta fram analyser, insikter och strategier till våra kunder.

Priority är en prisbelönt affärsutvecklings- och varumärkesbyrå. Vi kombinerar specialistkompetens inom affärsstrategi, kommunikation och design och stödjer styrelser och ledningar på toppnivå i näringslivet.

VAD KOMMER DU FÅ GÖRA?

Hos oss får du arbeta i en snabbrörlig miljö med varierande och komplexa kundprojekt. Du blir en del av ett nyskapande byråerbjudande där konsulter och designers jobbar tillsammans för att stödja våra kunder att utveckla sina verksamheter hela vägen från initial analys till implementering.

Som analytiker inom affärsanalys på Priority kommer du få:

  • Ansvara för research och analyser (kvantitativa och kvalitativa)
  • Skapa underlag och presentationer till strategiska rekommendationer
  • Kommunicera insikter och stödja beslutsfattare till mer datadrivna och insiktsfulla beslut

VEM SÖKER VI?

Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi från välrenommerat universitet och något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom relevanta områden såsom t.ex. management consulting eller affärsutveckling.

Du som söker har precis som vi ett genuint samhälls- och affärsintresse och förståelse för drivkrafterna inom näringsliv, politik och kultur. Du är kreativ, självgående och gillar att jobba i en snabbfotad och entreprenöriell miljö där nyfikenhet och egna initiativ värderas högt.

KONTAKTUPPGIFTER

Skicka din ansökan senast den 31 mars 2019 inklusive CV och personligt brev till apply@prioritygroup.se Vänligen observera att anställning sker löpande. Då vi har ett högt söktryck har vi tyvärr inte möjlighet att höra av oss till alla sökande. Har vi därför inte hört av oss inom en tvåveckorsperiod efter inlämnad ansökan innebär det att vi troligtvis har gått vidare med andra kandidater i processen. För att underlätta i urvalsprocessen uppskattar vi om ni döper bifogade dokument (.doc eller .pdf) efter standarden ”[Namn] – [CV/Coverletter]”.

Vid frågor om tjänsten kontakta Mattias Söderqvist, Head of Strategic Insights & Analytics på mattias.soderqvist@prioritygroup.se eller 073-405 1919