PRIORITY STÄRKER SITT TEAM INOM PA

Priority förstärker sitt team inom Public Affairs genom värvningen av Carl Jensfelt från Greatness PR. Carl kommer i sin nya roll bidra i utvecklandet av byråns kommunikationserbjudande.

Priority har expanderat kraftigt det senaste året och vd Erik Tillberg ser rekryteringen som en logisk fortsättning i strävan efter att bli den främsta leverantören av helhetslösningar för affärsstrategi, kommunikation och design.

– Vi på Priority är övertygade om att inte minst den digitala utvecklingen gör det nödvändigt att riva ner de traditionella branschgränserna mellan affärsconsulting, kommunikation och design, säger Erik Tillberg. Vi kombinerar tre specialistkompetenser till ett gemensamt kunderbjudande och söker kontinuerligt spetskompetens inom alla tre områden.

– Jag har imponerats av den satsning som Priority Group gjort och verkligen tilltalats av den filosofi man arbetar efter i sina uppdrag. Jag delar synen på att framtidens byrå ska kunna agera som en komplett strategisk partner för organisationer, och för egen del är jag både glad och stolt över att få vara en del av den framtiden, säger Carl Jensfelt.