NY AFFÄRSSTRATEG TILL PRIORITY

Priority växer och har under veckan fått tillskott av Mattias Söderqvist, som kommer att gå in som konsult i byråns strategiteam.

Mattias är nyutexaminerad från Lawrence University i USA där han läste nationalekonomi och även var en del av skolans ishockeylag. Han välkomnas tillbaka till Priority efter att ha varit praktikant på byrån under sommaren 2016. I sin roll kommer Mattias att stärka upp byråns arbete med affärsstrategiutveckling.

– Priority Group har lyckats otroligt bra med kombinationen av affärsstrategi, kommunikation och design. Detta har gjort att man idag fungerar som en one-stop-shop för våra kunder med partnerskap från idéutveckling hela vägen till genomförande. Efter att som praktikant varit en del i det kreativa och väldigt stimulerande arbetssättet, så var det ett enkelt val när jag fick frågan att komma tillbaks på heltid. Jag är glad att vara en del i ett så nytänkande och framåtsträvande företag som Priority Group, säger Mattias Söderqvist.

– Priority har haft en stark tillväxt de senaste åren och strävar mot att vara en komplett strategisk partner inom affärsstrategi, kommunikation och design. Mattias, som besitter värdefull kompetens inom såväl affärsutveckling som konceptutveckling, kommer blir ett välkommet tillskott till vårt strategiteam, säger vd Erik Tillberg