Vill du jobba som konsult på Priority i sommar?

Nu söker vi interns inom kommunikation/affärsstrategi inför sommaren 2019!

Vi söker dig som är i slutet av din universitetsutbildning, är nyutexaminerad eller har något års arbetslivserfarenhet. Du har en utbildning i ekonomi, statsvetenskap, journalistik eller närliggande ämne från ett välrenommerat universitet.

Tidigare erfarenhet inom management consulting, PR, politik eller varumärkesstrategi är meriterande men inget krav. Viktigare är att du precis som vi har ett stort intresse för näringsliv, politik, kultur och samhällsutveckling, och trivs i en snabbfotad och entreprenöriell miljö.

Som intern blir du en viktig del i teamet och får arbeta tillsammans med våra konsulter och formgivare i varierande kundprojekt. Höga krav kommer att ställas på dig i form av att vara självgående, kreativ och ha mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Din roll kan anpassas beroende på din profil.

Beroende på din kompetens kommer du bland annat att arbeta med:

  • Research och dataanalys (kvalitativ och kvantitativ)
  • Förberedelse av presentationer och annat kundmaterial
  • Idéutveckling och paketering

Våra internships är avlönade och löper på heltid från juni till augusti, med möjlighet till förlängning. Start- och slutdatum är flexibelt.

OM PRIORITY
Priority är en prisbelönt affärsutvecklings- och varumärkesbyrå. Vi kombinerar specialistkompetens inom affärsstrategi, kommunikation och design och stödjer styrelser och ledningar på toppnivå i näringslivet.

ANSÖKAN
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till apply@prioritygroup.se senast den 31 mars. För att underlätta i urvalsprocessen, döp bifogade dokument (.doc eller .pdf) efter standarden ”[Namn] – [CV/Coverletter]”. Vi behandlar ansökningar löpande.