Änglamark väljer Priority

Priority är ny design- och affärsutvecklingspartner för Änglamark i Norden. Samarbetet omfattar utvecklingen av ett uppdaterat Änglamark koncept där design, innovation, produkt- och tjänsteutveckling för Norden ingår. Målsättningen är att bygga ett Änglamark som är rustat för framtiden för att attrahera nya yngre kundgrupper med ett starkt koncept.

– Ett samarbete med olika partners inom kommunikation och affärsutveckling är en självklar del i vår utveckling av våra egna varumärken. Priority ska därför jobba brett med Änglamark och tillsammans med våra olika team på Coop. Vi vill hitta nya vägar och kreativa lösningar för hur vi ska vidareutveckla vårt sortiment och vår kommunikation i olika samarbeten, kommenterar Björn Larsson, koncernmarknadsdirektör på Coop Sverige.

– Vi är såklart väldigt glada och stolta över samarbetet med Änglamark. Att få arbeta med Sveriges grönaste varumärke och få vara med på Änglamarks resa och bidra till att utveckla nya tjänster och koncept är minst sagt hedrande och ett uppdrag vi drömt om, menar Erik Tillberg, VD Priority.

– Priority har de delar vi efterfrågar hos en utvecklingspartner; ett starkt kommersiellt fokus, kreativ höjd och erfarenhet av designkoncept som bygger varumärken på längre sikt. Jag känner mig väldigt glad över vårt samarbete där vi tillsammans ska bygga Änglamark 2.0, säger Björn Larsson.

För mer information, kontakta

Erik Tillberg
Grundare och VD, Priority
070 – 307 71 82