ANGELICA STEBRANT FRÅN BABYBJÖRN TILL PRIORITY

Angelica Stebrant har rekryterats till Priority som ny seniorkonsult och client director. Hon lämnar därmed Babybjörn, där hon varit kommunikationschef med ansvar för global PR och varumärkesutveckling, intern och extern kommunikation.

Prioritys VD Erik Tillberg kommenterar rekryteringen av Angelica Stebrant:

– Vi är mycket glada över att kunna addera Angelica Stebrant till vårt team. Därmed tillför vi ytterligare spetskompetens inom i synnerhet produktutveckling, marknadskommunikation och varumärkesutveckling. Genom Angelica förstärker vi dessutom ytterligare vår kapacitet att stödja våra kunder att driva stora och internationella projekt.

Angelica Stebrant har sedan 2012 haft rollen som Head of Global Brand & Communication på BabyBjörn. Angelica har dessförinnan haft ledande positioner inom kommunikation och marknadsföring på SCA (Svenska Cellulosa Aktiebolaget) och Marsh & McLennan i både Stockholm och New York.

– Jag ser verkligen fram emot att börja på Priority och att få bli en del av en byrå och team med så bred kompetens och erfarenhet inom affärs-, varumärkesutveckling och kommunikation. Det ska bli jättekul och spännande att få vara med och bidra i arbetet framåt med nya kunder och projekt, säger Angelica Stebrant.

Angelica Stebrant tillrädde den 11 september.

För frågor om rekryteringen och Prioritys verksamhet kontakta gärna Prioritys vd Erik Tillberg på 070 307 71 82 alt. erik.tillberg@prioritygroup.se