Ekologisk mjölk i prisad form

Ett ekologiskt lokalt gårdsmejeri från Järna nystartade sin verksamhet och Priority hjälpte till att göra dem konkurrenskraftiga…

Järna Mejeri är ett litet nystartat gårdsmejeri baserat på ekologiskt och biodynamiskt jordbruk. Man lägger ner mycket vikt på att låta djuren leva så naturligt som möjligt, inga gifter eller gödningsmedel används och produktionen är helt hållbar.

Processen var ganska enkel, där kunden litade på Prioritys kompetens och förmåga att skapa en unik design. Projektets fria tyglar resulterade i en förhållandevis kort process som ledde till ett resultat som har hjälpt Järna Mejeri att cementera en tydlig position på marknaden.

Designens syfte är att tydlig skilja sig från de övriga mejeriproducenternas produkter som hittas i mejerihyllan – från de starka färgerna och överbelamrade mönsteruttrycken. Priority valde att lyfta fram och fokusera på produkternas renhet med även den ekologiska produktionsprocessen med en visuellt ren form. Vita kartonger med svart typografi symboliserar den rena och högkvalitativa produkt med oöverträffbar smak.