Priority söker kreativa Public Affairs- och kommunikationskonsulter!

  • 25.04.2017

Priority är en kommunikationsbyrå som stödjer ledningar och styrelser i att utveckla konkurrenskraftiga verksamheter och varumärken med hjälp av analys, kommunikation och design. Vi kombinerar konsultföretagets affärskunnande med den kreativa byråns förmåga att skapa effektiva budskap och attraktiva koncept i såväl fysiska som digitala format.

Vi växer och söker nu skickliga konsulter med inriktning mot Public Affairs, affärsanalys, kommunikation och PR.

Beroende på din profil så kommer du vara ansvarig för eller delta i arbete som:

Strategisk opinionsbildning
Research och analys (kvalitativ och kvantitativ)
Projektledning
Idéutveckling, paketering och skapande av presentationer och annat kundmaterial
Utveckling av redaktionellt innehåll i digitalt och print

VARFÖR SKA DU ARBETA PÅ PRIORITY?

Hos oss får du chansen att både utvecklas med och utveckla framtidens kommunikationsbyrå. Du får arbeta i en snabbrörlig miljö i varierande och komplexa kundprojekt mot uppdragsgivare på toppnivå i svenskt näringsliv. Du blir en del av ett nyskapande byråerbjudande där affärs- och kommunikationskonsulter arbetar tillsammans med designers i integrerade team för att lösa kundens utmaningar.

VEM SÖKER VI?

Du har några års relevant erfarenhet inom PR, Ideell sektor, politik, offentlig förvaltning, varumärkesstrategi och/eller media. Du har en examen från ett välrenommerat universitet inom statsvetenskap, ekonomi eller närliggande ämnesområde. Vi ser helst att du har en bredd i din akademiska bakgrund och gärna relevanta erfarenheter utanför arbete och studier.

Du som söker har precis som vi ett genuint samhälls- och affärsintresse och förståelse för drivkrafterna inom näringsliv, politik och kultur. Du är mycket skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift. Du är självgående, nyfiken, skapande och sporras av ett högt tempo.

ÄR DU INTRESSERAD?

Skicka ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 15 maj till apply@prioritygroup.se. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

För att underlätta i urvalsprocessen, vänligen döp bifogade dokument (.doc eller .pdf) efter standarden ”[Namn] – [CV/Coverletter]”.

Ladda ner annonsen som pdf här.