Priority söker kreativa affärs- och kommunikationskonsulter!

  • 24.04.2017

Priority är en varumärkesbyrå som stödjer ledningar och styrelser i att utveckla konkurrenskraftiga verksamheter och varumärken med hjälp av affärsanalys, kommunikation och design. Vi kombinerar konsultföretagets affärskunnande med den kreativa byråns förmåga att skapa effektiva budskap, attraktiva koncept och starka kundupplevelser i såväl fysiska som digitala format.

Vi växer och söker nu skickliga konsulter med inriktning mot affärsanalys, kommunikations- och varumärkesutveckling, PA och/eller PR.

Beroende på din profil så kommer du antingen att vara ansvarig för, eller delta i arbete som:
– Research och analys (kvalitativ och kvantitativ)
– Idéutveckling, paketering och skapande av presentationer och annat kundmaterial
– Utveckling av redaktionellt innehåll i digitalt och print
– Projektledning

Vem söker vi?

Du har 1–3 års relevant erfarenhet inom exempelvis management consulting, PR, politik, varumärkesstrategi och/eller media. Du har åtminstone en kandidatexamen inom ekonomi, statsvetenskap eller närliggande ämnesområde, från ett välrenommerat universitet.

Vi ser helst att du har en bredd i din akademiska bakgrund och gärna relevanta erfarenheter utanför arbete och studier.

Du som söker är mycket skicklig på att uttrycka dig i tal och skrift och har god känsla för bild och form. Du är självgående, nyfiken, skapande och sporras av ett högt tempo. Utöver din utbildning har du precis som vi ett genuint samhälls- och affärsintresse och förståelse för drivkrafterna inom näringsliv, politik och kultur.

Varför ska du jobba på Priority?

Hos oss får du arbeta i en snabbrörlig miljö i varierande och komplexa kundprojekt mot uppdragsgivare på toppnivå i näringslivet. Du blir en del av ett nyskapande byråerbjudande där affärs- och kommunikationskonsulter och designers jobbar tillsammans i integrerade team för att lösa kundens utmaningar.

Är du intresserad?

Skicka din ansökan senast den 15 maj inklusive CV och personligt brev till apply@prioritygroup.se. Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

För att underlätta i urvalsprocessen uppskattar vi om du döper bifogade dokument (.doc eller .pdf) efter standarden ”[Namn] – [CV/Coverletter]”.

Ladda ner annonsen som pdf här.